Wat zijn uw wensen voor de uitvaart en hoe wilt u het eigenlijk het liefst geregeld hebben? U kunt hieronder bekijken wat de alle mogelijkheden zijn en alvast inspiratie opdoen voor een waardig afscheid. Het geeft een een overzicht van alle uitvaartmogelijkheden.

Uitvaart regelen

Wat zijn uw wensen voor de uitvaart van uw dierbare of voor uw eigen uitvaart? Hoe wilt u het eigenlijk het liefst de uitvaart regelen? U kunt hieronder bekijken wat de mogelijkheden zijn en alvast inspiratie opdoen voor een waardig afscheid. Het geeft een overzicht van alle uitvaartmogelijkheden. U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen, zelfs midden in de nacht. Bij Uitvaartverzorging Donker staan we altijd voor u klaar.

Uitvaartplechtigheid

Een uitvaartplechtigheid kan op verschillende manieren ingevuld worden. Vaak spelen tradities hierbij een belangrijke rol.

Bij Uitvaartverzoring Donker zorgen wij voor het respectvol opbaren van uw dierbare. Of u nu kiest voor opbaring thuis of in ons rouwcentrum in Beusichem.

Opbaring

In het rouwcentrum kunt u uw dierbare 24 uur per dag bezoeken en afsluiten met een mooie afscheidsdienst.

Bij Uitvaartverzorging Donker hebben we alles onder één dan voor een complete en persoonlijke uitvaart. Met een ruime keuze aan grafkisten.

Uitvaartkisten

U kunt kiezen uit een grafkisten van verschillende houtsoorten, rieten kisten, of een kist met een volledige afbeelding.

Een toespraak houden bij de uitvaart te moeilijk? Onze uitvaartbegeleidster kan als spreker bij de uitvaart een persoonlijke toespraak houden. Bel ons op nummer 0345-501236

Spreker bij de uitvaart

Heeft u moeite met het spreken bij de uitvaart, dan kunt u hulp krijgen van onze uitvaartbegeleidster.

Bij Uitvaartverzorging Donker drukken wij uw rouwkaarten in onze eigen drukkerij. Snel en flexibel. Standaard of met eigen foto/ontwerp. Ook in het weekend.

Rouwkaarten

In onze een eigen drukkerij verzorgen wij uw rouwkaarten snel en flexibel, ook in het weekend. Ook met eigen design en foto’s.

Bij UItvaartverzorging Donker hebben we zelf een mooie rouwauto en volgauto. Daarnaast is elk ander vervoer mogelijk. Ook regelen wij graag dragers voor de kist.

Vervoer en dragers

Wij hebben zelf een antracietgrijze Mercedes rouwauto en beschikken over meerdere volgwagens en dezelfde kleur. Elk ander vervoer kunnen wij ook voor u regelen, ook dragers.

Het vertonen van een foto of dvd van uw dierbare maakt de afscheidsdienst heel persoonlijk. Bij Uitvaartverzorging Donker helpen we u er graag bij.

Foto/ DVD presentatie

Het vertonen van foto’s of video’s van uw dierbare maakt de afscheidsdienst heel persoonlijk. Wij helpen u graag.

Muziek bij de uitvaart raakt en brengt degenen die achterblijven bij elkaar. U kunt kiezen voor muziek van CD maar ook voor live muziek van een zangeres.

Muzikale begeleiding

Muziek raakt en brengt degenen die achterblijven bij elkaar. Kies uit favoriete nummers van CD of voor live muziek.

Bij Uitvaartverzorging Donker verzorgen wij graag voor u een prachtig passend bloemenarrangement voor op de kist van uw overleden dierbare. En zorgen ook dat de bloemen mooi blijven.

Bloemenarrangementen

Wat is een passend bloemstuk voor een uitvaart? Uw bloemstuk krijgt van ons de bijzondere aandacht.

Het kiezen van een grafsteen is voor veel nabestaanden best lastig. In onze sfeervolle monumententuin achter het rouwcentrum, kunt u in alle rust rondkijken en een keuze maken. Er is een zeer uitgebreide collectie grafstenen en andere monumenten te zien.

Grafsteen uitzoeken

In de sfeervolle monumententuin achter het rouwcentrum, kunt u in alle rust rondkijken en een keuze maken uit veel soorten grafstenen, vazen, lantaarns en andere objecten.

Urnen en herinneringsobjecten

Indien u na de crematie van uw dierbare graag wat as wilt bewaren, kunt u bij ons kiezen uit wel 100 soorten urnen, as-sieraden en andere herinneringsobjecten.

Gedenken

Op onze condoleance omgeving kunt u uw dierbare gedenken en diens gedenkpagina delen met betrokkenen. U kunt hier tevens de rouwkaart tonen en achteraf een dankbetuiging plaatsen.