Bij Uitvaartverzoring Donker zorgen wij voor het respectvol opbaren van uw dierbare. Of u nu kiest voor opbaring thuis of in ons rouwcentrum in Beusichem.

Opbaring

Om op een mooie manier afscheid te kunnen nemen, wilt u natuurlijk dat uw dierbare op een respectvolle wijze wordt opgebaard. Daar zorgen wij uiteraard voor. Of het nu bij u thuis is of in ons rouwcentrum in Beusichem waar u gebruik kunt maken van al onze faciliteiten.

Laat u de overledene in ons rouwcentrum opbaren, dan kunt u uw dierbare 24 uur per dag bezoeken. Omdat wij het belangrijk vinden dat u alle tijd krijgt om om op uw eigen manier afscheid te nemen. Zonder extra kosten. En natuurlijk kan bij ons ook de afscheidsdienst plaatsvinden.

Is Beusichem wat te ver weg? Geen probleem, dan zoeken we samen naar een rouwcentrum bij u in de buurt en regelen wij de complete uitvaart vanuit dat rouwcentrum.

Thuisopbaring

Wilt u de overledene het liefst in de eigen vertrouwde omgeving laten opbaren? Dat kan. U kunt uw dierbare thuis of in een zorgcentrum op de eigen kamer door ons laten opbaren. U kunt dan kiezen voor opbaring in de kist of op bed. Wij zorgen vervolgens ook voor de dagelijkse controle op het huisadres  of het zorgcentrum. Dat is voor veel mensen een geruststellend idee.