Een doodskist uitzoeken voor uw dierbare kan best moeilijk zijn. Bij Uitvaartverzorging Donker proberen wij het u toch zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bij Uitvaartverzorging Donker kunt u kiezen uit een groot assortiment uitvaartkisten.

Uitvaartkisten

Of het nu gaat om een begrafenis of crematie, een mooie grafkist uitzoeken voor uw dierbare kan best moeilijk zijn. Bij Uitvaartverzorging Donker proberen wij het u toch zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bij ons kunt u kiezen uit een groot assortiment grafkisten of uitvaartkisten, gemaakt van de meest uiteenlopende materiaalsoorten. Op deze pagina ziet u alle mogelijkheden. Een aantal soorten hebben wij op voorraad die u in ons rouwcentrum kunt komen bekijken.

Verschillende soorten kisten

Meestal gekozen wordt voor een grafkist van hout of spaanplaat. Maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van een lijkwade, rieten lijkkist, of een kist gemaakt van de restanten van suikerriet met een volledige afbeelding erop. Verder is het ook mogelijk om te kiezen voor een uitvaartkist die door u zelf beschilderd kan worden. Voor een begrafenis op een natuurbegraafplaats is het van belang dat u kiest voor biologisch afbreekbare materialen.

Ecologische uitvaartkisten