Muziek bij de uitvaart raakt en brengt degenen die achterblijven bij elkaar. U kunt kiezen voor muziek van CD maar ook voor live muziek van een zangeres.


Muziek bij de uitvaart

Muziek raakt en brengt degenen die achterblijven bij elkaar. U kunt kiezen voor stemmige en passende nummers of opnames. Maar ook echte live muziek is in staat troost te bieden in de laatste momenten van het afscheid. Met live muziek voeg u bij het afscheid nog iets heel persoonlijks toe.

Muziek kan in moeilijke verdrietige tijden een troost zijn of een belangrijke rol spelen tijdens het afscheid van een dierbare. Embrace, bestaande uit Charlotte Oosterwegel en Raymond van der Vechte, verzorgt graag de muzikale omlijsting tijdens een avondwake, uitvaartdienst of een crematieplechtigheid.

 Muziek bij uitvaarten -Embrace2

 

Voor een uitgebreide muzikale begeleiding is sopraan Wendy Kokkelkoren een uitstekende keuze. Wendy is professioneel zangeres en heeft o.a. reeds met Marco Borsato en Alessandro Safina samengewerkt. Naast grote concerten met Guido’s Orchestra, verzorgt ze met regelmaat uitvaarten. Ze heeft een heel uitgebreid repertoire op uitvaartgebied en is solo, met pianist of met meerdere musici/ zangsolisten te boeken naar uw wens. Tevens kan zij ondersteund worden door Guido’s Orchestra indien de ruimte zich daarvoor leent. Je kunt diverse mogelijkheden met ons bespreken.